Høstens tildelinger er klare!

Tildelingsutvalgene på alle varehusene våre har nå valgt ut hvem de ønsker å støtte med sine produkter og sin interiørkompetanse. Vi fikk inn enda flere søknader nå enn i forrige runde og valget har ikke vært enklere denne gangen.

nak

Tusen hjertelig takk til alle som søkte! Vi setter stor pris på å lese om alle dere som har et brennende hjerte for barn og miljø i våre nabolag. Det er selvfølgelig mulig å søke igjen til våren – søknadsfristen er den 1. april 2015.

Her er prosjektene som vil motta støtte fra IKEAs nabofond høsten 2014:

IKEA Slependen: NaKuHel-senteret i Asker.  Møbler og interiørrådgivning til fornyelse av fellesrom og drivhus. Senteret er en lokal møteplass og fellesskapsarena med muligheter for deltakelse i et mangfold av aktiviteter. Senteret fungerer blant annet som frivillighetssentral for Asker, og har en viktig rolle i folkehelsearbeidet lokalt.

IKEA Leangen: Sør-Trøndelag Speiderkrets. Støtte til oppussing av en hytte som brukes av speidere, lag og barneskoler som ønsker å komme seg ut i marka. Produkter og interiørkompetanse til oppgradering av kjøkkenet.

IKEA Åsane:Åsane ungdomslag v/teatergruppen. Støtte til oppgradering av teatergruppens nedslitte rom i lagshuset Åsatun. Interiørkompetanse og møbler som garderober, sminkebord, speil og belysning.

IKEA Furuset: Oslo Romsås Speidergruppe. Støtte til oppgradering av speiderrom. Møbler og interiørrådgivning for å skape gode oppbevaringsløsninger og en smartere utnytting av plassen.

IKEA Ringsaker (nytt varehus, åpner mars 2015): Foreningen Kulturkoblingen og Lismarka mestringssenter. Møbler og interiørhjelp til oppgradering av aktivitetslokalene. Lismarka er et møtested for fysisk aktivitet for barne og unge som faller utenfor ordinære aktivitetstilbud.

IKEA Sørlandet – tre mottakere:

Ungdomshuset X-RAY. Oppussing av ungdomshuset i Songdalen vil bidra til økt trivsel for de mange barn og unge som deltar her. Interiørkompetanse og nye møbler for å gjøre lokalene romsligere, lysere og hyggeligere.

Lillesand speidergruppe. Støtte til prosjektet ”Speiderhytte for alle” som skal bidra til at alle barn, også de i rullestol, kan delta. Interiørkompetanse og produkter særlig til universell utforming av baderom. Utvelgelsen legger også vekt på speidergruppens arbeid med ivaretakelse av miljøet i nærområdene.

Arendal guttemusikkorps. Møbler og interiørhjelp til oppussing av øvingslokale. Støtte til innkjøp av nytt kjøleskap og veggfaste skap slik at plassen blir romsligere.

IKEA Forus – fire mottakere:

Hana IL. Møbler og interiørkompetanse til oppgradering av klubbhus og sosialt rom. Støtte til å gjøre rommene mer brukervennlig for særlig de funksjonshemmede klubbmedlemmene.

Norsk Folkehjelp Jæren. Møbler og gode interiørløsninger til undervisningsrom/ aktivitetsrom som brukes til opplæring av barn og ungdom innen førstehjelp og livredning.

Mess & Order: Møbler og gode bærekraftige løsninger som vi redusere avfall, vann og energiforbruk i utleielokaler for unge gründere.

Aleneforeldreforeningen: Støtte i forbindelse med en alkoholfri nyttårsfeiring for mennesker som ikke ønsker å være alene nyttårsaften. Produkter til borddekking, samt leker og aktiviteter for barn.

 

Vi gratulerer alle mottakere med tildelingen og gleder oss til å se resultatene etter hvert!